Turnfeest – KDT The Musical

De apotheose voor een turnclub is toch altijd haar turnfeest. Dit stond dit jaar in het teken van musicals. KDT The Musical naar analogie van “James The Musical” want ook wij vonden dat onze trainers en gymnasten een musical verdienden.

Onze 3 shows waren volledig uitverkocht. Een 900 tal sympathisanten hebben kunnen genieten van het spektakel waarvoor de gymnasten en trainers een gans turnjaar gewerkt hebben.

Natuurlijk zijn het niet alleen de gymnasten en trainers die voor een turnfeest zorgen. Hier komt nog meer bij kijken. Onze sportzaal moet aangekleed worden in het thema van de show, er moet voldoende licht zijn, de muziek moet goed zijn, er moeten voldoende zitplaatsen zijn, de toestellen moeten tijdens de show gewisseld worden, …. en dan spreken we niet van de innerlijke mens die ook wel wat wil. Kortom hebben we ook wel wat vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Bij deze ook een welgemeende dankjewel aan al onze helpers.

Dit alles heeft ook een financieel plaatje waarvoor we dan ook onze sponsors dankbaar zijn.

Het doet ons ook deugd om te zien dat de gymnasten plezier halen uit het tonen van hetgeen ze tijdens het turnjaar van hun trainers geleerd hebben. Een enthousiast publiek is ook altijd iets om dankbaar voor te zijn. Hier waren we dit jaar toch weer getuige van. Een teken dat we goed bezig zijn als club.

Dit jaar was het wel een speciaal turnfeest. Onze trainer Raf Luyten heeft besloten om na 39 jaar zijn fakkel door te geven aan de jongere generatie. We willen hem dan ook nog eens bedanken voor zijn jaren inzet, enthousiasme en engagement. Maar we zijn zeker dat we hem nog dikwijls terug zullen zien. Tevens heeft onze voorzitter, Peter Frederickx,  na 20 jaar voorzitterschap hetzelfde beslist. Zonder hem hadden we nooit gestaan waar we nu staan met onze turnvereniging. Super gedaan!

Hopelijk willen jullie, net zoals wij toch nog wat nagenieten. Via deze links kan je foto’s bekijken van voor en achter de schermen.

Foto’s turnfeest zaterdag 29.04.23 – 13.30u

Foto’s turnfeest zaterdag 29.04.23 – 19u

Foto’s turnfeest zondag 30.04.23 – 13.30u

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights