De voorbije weekends vonden de Vlaams Kampioenschappen plaats voor grote trampoline en DMT. Het trampoline team van KDT was op beide evenementen vertegenwoordigd en kwam met mooie plaatsen naar huis.

Op het Vlaams kampioenschap van trampoline zakten er 5 gymnasten af naar Essen. Iedereen sprong hier een heel mooie wedstrijd. Jolan werd Vlaams Kampioen in de categorie B12 jaar jongens. Kas ging er met de 2de plaats vandoor bij de 13-14 jaar jongens en Staf werd voor zijn eerste jaar knap 3de bij de B11 jaar jongens. Aymeric eindigde bij de jongens B15-16 jaar op een 5de plaats. Bij de meisjes 15-16 jaar werd Lenka knap 18de. Voor het Vlaams van de 17+ jaar meisjes ging Lauke er met de 2de plaats vandoor.

Voor DMT gingen we met 7 gymnasten naar het Vlaams kampioenschap. In het A niveau ging iedereen door naar de finales. Jolan Als 2de geplaats, Kas als 3de en Aymeric als 5de. In de finale konden ze deze plaatsen jammer genoeg niet houden en werden ze allemaal 4de in hun categorie. In het B-niveau werd Lauke knap 11de, dit voor haar eerste jaar in dit niveau. Lenka werd 14de en Birthe 17de. Ook in het I-niveau kwam Julie in actie en werd hier voor haar eerste jaar in het competitie circuit knap 18de.

Proficiat aan iedereen met deze mooie resultaten!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *